Het bureau

Waarom het bureau?

Wij zijn een bureau dat zich sinds 3 maart 2016 richt op integere communicatietrainingen in organisaties en van individuele personen. Integriteit en communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Aanspreken en Tegenspraak zijn daar weer voorbeelden van waarin wij trainingen verzorgen.

Waaruit bestaat het bureau?

Trainer en adviseur Rein Annema is afgestudeerd in Integriteitsmanagement bij het Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector. Hij heeft zijn sporen verdiend in het – gevraagd en ongevraagd – adviseren van organisaties op het gebied van integriteit. In dat kader verzorgde hij ook trainingen aan onder andere gemeenten in de Achterhoek.

 

Wat doet het bureau?

  • Het bureau geeft trainingen op het gebied van iemand aanspreken/aangesproken worden (vorm van feedbackgesprek).
  • Het bureau stelt communicatieplannen op bij het implementeren van integriteit in de organisatie.
  • Het bureau stelt een plan van aanpak op en geeft trainingen bij de introductie van het organiseren van tegenspraak.

Doelgroep

Werknemers en organisaties in heel Nederland kunnen een beroep doen op het bureau. Dat kunnen bedrijven zijn in de marktsector, de overheid en semi-overheid. Maar ook ondernemingsraden, werkgroepen en stichtingen, zoals (net-)werkgroepen, kunnen een beroep doen op het bureau. Trainingen kunnen worden gegeven aan groepen van minimaal 4 personen.

Kosten

Onze dienstverlening is maatwerk en sterk afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. Zo kunnen organisaties een beroep op ons doen om een communicatieplan op te zetten. Maar we kunnen voor groepen ook een trainingen verzorgen met als onderwerp aanspreken en aangesproken worden. Dat laatste is een vorm van feedbackgesprek dat in twee dagdelen wordt getraind. Daarom ons verzoek: neem vrijblijvend contact met ons op en noem uw wensen. Wij proberen dan een goede inschatting te maken van de kosten.

Kosten per training bedragen €615 inclusief btw ( €509 exclusief btw)

Onze trainingen

Onderstaand een overzicht van onze 2 hoofdtrainingen.
Voor meer informatie over al onze diensten, verwijzen wij u naar de pagina 'Het bureau'. 

Vragen of gewoon meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar een bureau voor integere communicatietrainingen in organisaties en personen? Dan bent u bij ons bij het juiste adres.

Contactgegevens

 

Secretariaat 
Esstraat 42
7131 CT Lichtenvoorde
T 0544 - 37 16 97 
E info@integereachterhoek.nl

11 + 9 =

Facebook
Twitter
LinkedIn