Training Aanspreken

Aanspreken kun je leren

“We praten veel over aanspreken, maar we doen het vrijwel niet. Terwijl we allemaal vinden dat het nodig is om te leren, onze zakelijke doelen te realiseren en de werksfeer goed te houden.Goed aanspreken is veel lastiger dan we altijd dachten. Het zit niet in wat we doen, het zit in hoe we er over denken. Aanspreken gaat niet alleen over kritiek geven, maar ook over kleur bekennen. Het gaat over tolerantie én grenzen stellen, over aanspreken én aanspreekbaar zijn. Als je voelt dat iets je niet zint, durf het dan bespreekbaar te maken” aldus Gytha Heins in haar boek “Aanspreken gewoon doen”. Wacht niet te lang. Het wordt er echt beter van. Aanspreken kun je leren. We geven trainingen in, desgewenst ook in-company. Vraag naar de mogelijkheden.

Training Aanspreken

Aantal dagen
1 dag of 2 dagdelen

Tijd
09:00-17:00*

Groepsgrootte
4 tot 10 deelnemers

 

Kosten: €615,-

*Bij 2 dagdelen zijn de tijden van 9.00-12.30, van 13.30–17.00 of van 19.00-22.30 uur.

Programma

Gedrag bespreken
Misschien ken je dit wel: we zijn liever aardig dan eerlijk. Leer hoe je iemand op een respectvolle wijze kunt aanspreken door iemands gedrag te bespreken. Daardoor ga je gegarandeerd zonder ruzie uit elkaar. We geven je tools voor succes.

Oefeningen om aanspreken te leren.
Oefening baart kunst. Oefeningen doe je subgroepjes en na afloop van iedere oefening krijg je feedback van je medecursisten.

Inzicht in gedrag
Je leert hoe je iemand inzicht in zijn eigen gedrag kunt geven, wat er toe leidt dat hij of zij zijn gedrag verandert.

Wat heb je eind van de dag bereikt?

Tijdens de training heb je handvatten gekregen om op een respectvolle manier iemand aan te spreken. Ook krijg je inzicht in hoe iemand op jou kan reageren: aangesproken worden.

Je vrees om iemand aan te spreken wordt weggenomen.

 

Het bureau is sponsor van Unicef.

v

Als je de training hebt gevolg, biedt ons bureau in de twee maanden na de training nog maximaal twee uur gratis telefonische coaching.      

Inschrijven training Aanspreken

Gewenste dag*

De voorwaarden

13 + 3 =

Inschrijven

Voor iedere externe locatie geldt een minimum aantal van 5 deelnemers. Als dat niet wordt gehaald, worden aanmeldingen geclusterd en wordt voor één centrale trainingslocatie gekozen. Bij deelname door 4 personen wordt de training gehouden in ons trainingscentrum in Lichtenvoorde. 

De trainingen worden op dinsdagen gegeven. 1 daagse trainingen worden in de eerste en derde week gegeven. De dinsdagen van de tweede en vierde week zijn gereserveerd voor degenen die de training in 2 dagdelen willen volgen. 

 

Onze trainingen

Onderstaand een overzicht van onze 2 hoofdtrainingen.
Voor meer informatie over al onze diensten, verwijzen wij u naar de pagina 'Het bureau'. 

Vragen of gewoon meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar een bureau voor integere communicatietrainingen in organisaties en personen? Dan bent u bij ons bij het juiste adres.

Contactgegevens

 

Secretariaat 
Esstraat 42
7131 CT Lichtenvoorde
T 0544 - 37 16 97 
E info@integereachterhoek.nl

15 + 9 =

Facebook
Twitter
LinkedIn