Training Tegenspraak

Weerwoord leren geven

Misschien ken je dit wel: in een afdelingsoverleg geeft de manager aan wat voor plannen hij heeft. Je denkt dat hij het wel weet en laat de inhoud graag over aan hem. Je bent er niet op getraind om een weerwoord te geven. Dat is wel belangrijk voor de organisatie, de manager en jezelf. Leer hoe je weerwoord kunt geven op een respectvolle wijze waarbij je invloed krijgt op het verloop van de bespreking en je bijval krijgt. Daardoor ga je gegarandeerd met succes uit elkaar. We geven je tools voor succes.

Training Tegenspraak

Aantal dagen
1 dag of 2 dagdelen

Tijd
09:00-17:00*

Groepsgrootte
4 tot 10 deelnemers 

 

Kosten: €615,-

* Bij 2 dagdelen zijn de tijden van 9.00-12.30, van 13.30 – 17.00, of van 19.00-22.30 uur.

Programma


Oefeningen om tegenspreken te leren

Oefening baart kunst. Oefeningen doe je in subgroepjes en na afloop van iedere oefening krijg
je feedback van je medecursisten.

Inzicht in beider gedrag

Je leert hoe je iemand op succesvolle wijze weerwoord kunt geven en de manager leert te accepteren dat tegenspraak meerwaarde heeft. Daarvoor moet hij of zij zich wel kwetsbaar durven op te stellen.

Wat heb je eind van de dag bereikt?

Tijdens de training heb je handvatten gekregen om bij de introductie van tegenspraak in de organisatie op een respectvolle manier iemand tegenspraak te geven en invloed uit te oefenen. Ook krijg je inzicht in hoe iemand op jou kan reageren: tegenspraak ontvangen.

Je vrees om iemand tegenspraak te bieden wordt weggenomen.

 

Het bureau is sponsor van Unicef.

w

Als je de training hebt gevolgd, biedt ons bureau in de twee maanden na de training nog maximaal twee uur gratis telefonische coaching.

Inschrijven training Tegenspreken

Gewenste dag*

De voorwaarden

10 + 7 =

Inschrijven

Voor iedere externe locatie geldt een minimum aantal van 5 deelnemers. Als dat niet wordt gehaald, worden aanmeldingen geclusterd en wordt voor één centrale trainingslocatie gekozen. Bij deelname door 4 personen wordt de training gehouden in ons trainingscentrum in Lichtenvoorde.

De trainingen worden op dinsdagen gegeven. 1 Daagse trainingen worden in de eerste en derde week van de maand gegeven. De dinsdagen van de tweede en vierde week zijn gereserveerd voor degenen die de training in 2 dagdelen willen volgen.

 

Onze trainingen

Onderstaand een overzicht van onze 2 hoofdtrainingen.
Voor meer informatie over al onze diensten, verwijzen wij u naar de pagina 'Het bureau'. 

Vragen of gewoon meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op

Op zoek naar een bureau voor integere communicatietrainingen in organisaties en personen? Dan bent u bij ons bij het juiste adres.

Contactgegevens

 

Secretariaat 
Esstraat 42
7131 CT Lichtenvoorde
T 0544 - 37 16 97 
E info@integereachterhoek.nl

6 + 1 =

Facebook
Twitter
LinkedIn